object(WP_Post)#10282 (26) { ["ID"]=> int(5864) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2024-02-22 09:16:32" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2024-02-22 09:16:32" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(44) "Serveis de Contenidorització per a Empreses" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(30) "containerizacion-para-empresas" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2024-02-23 08:03:55" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2024-02-23 08:03:55" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=5864" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(146) "[:es]Servicios de Containerización para Empresas[:en]Containerization Services for Businesses[:ca]Serveis de Contenidorització per a Empreses[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Serveis de Contenidorització per a Empreses

¿Com t'ajudarem?

En l’era digital actual, l’agilitat i eficiència en el desenvolupament i desplegament d’aplicacions són crucials per a l’èxit empresarial. El nostre servei de contenidorització ofereix a les empreses solucions d’avantguarda per optimitzar els seus processos de desenvolupament, implementació i operació. Especialitzant-nos en tecnologies líders com Kubernetes, Docker Swarm i OpenShift, proporcionem el suport necessari per transformar la seva infraestructura de TI i aprofitar els beneficis de la contenidorització.

logo_docker-swarmlogo_kuberneteslogo_openshift

La contenidorització permet empaquetar i desplegar aplicacions de manera eficient, garantint la seva execució de forma coherent en qualsevol entorn. Això no només facilita una major portabilitat entre entorns de desenvolupament i producció sinó que també millora l’escalabilitat i la gestió de microserveis. Amb la contenidorització, les empreses poden accelerar el temps de llançament al mercat de les seves aplicacions, millorar la utilització de recursos i augmentar la fiabilitat dels seus sistemes.

Els Nostres serveis

Implementació i gestió de Kubernetes: Kubernetes s'ha convertit en l'estàndard de facto per a l'orquestació de contenidors, permetent a les organitzacions automatitzar el desplegament, escalat i operacions d'aplicacions contenidoritzades. Els nostres experts t'ajuden a implementar i gestionar clústers de Kubernetes, assegurant una arquitectura robusta, segura i escalable.

Solucions amb Docker Swarm: Per a entorns que prefereixen una integració més estreta amb Docker, oferim serveis d'implementació i gestió de Docker Swarm. Aquesta eina simplifica el procés de gestió de clústers de contenidors, facilitant l'escalabilitat i assegurant la disponibilitat de les aplicacions.

Personalització amb OpenShift: OpenShift estén les capacitats de Kubernetes, oferint una plataforma de contenidorització empresarial amb eines integrades per al desenvolupament, l'automatització d'operacions i més. Proveïm serveis personalitzats d'implementació i optimització d'OpenShift, adaptant-nos a les necessitats específiques del teu negoci.

Beneficis del servei amb ToBeIT

Flexibilitat i escalabilitat: Adapta ràpidament les teves aplicacions a les demandes canviants del mercat amb sistemes fàcilment escalables.

Major eficiència en el desenvolupament: Accelerar el cicle de desenvolupament de software amb entorns consistents i aïllats que redueixen els conflictes entre equips de desenvolupament i operacions.

Optimització de recursos: Millora la utilització dels teus recursos de TI amb la densitat de desplegament que ofereixen els contenidors, reduint els costos operatius.

Continuïtat i recuperació davant desastres: Assegura la continuïtat del teu negoci amb estratègies de desplegament que faciliten la recuperació davant desastres i minimitzen el temps d’inactivitat.

Compromís amb l'excel·lència

El nostre equip d’experts en contenidorització treballa estretament amb la teva empresa per entendre els teus objectius i desafiaments, dissenyant solucions personalitzades que impulsen la innovació i la competitivitat. Amb una profunda experiència en tecnologies de contenidorització líders en la indústria, estem compromesos a oferir serveis de la màxima qualitat que satisfacin les necessitats del teu negoci en l’entorn tecnològic dinàmic actual.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal