object(WP_Post)#10777 (26) { ["ID"]=> int(1482) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2020-03-11 10:56:04" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2020-03-11 10:56:04" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(32) "Robotització de Processos (RPA)" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(25) "robotizacion-procesos-rpa" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2022-11-04 10:46:21" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2022-11-04 10:46:21" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(30) "http://tobeit.es/?page_id=1482" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(103) "[:es]Robotización de Procesos (RPA)[:en]Processes Robotization[:ca]Robotització de Processos (RPA)[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Robotització de Processos (RPA)

Descobreix perquè l'automatització de processos és clau en la Transformació Digital

Com t’ajudarem?

 • Vols robotitzar un flux de negoci repetitiu?
 • Necessites integrar aplicacions existents sense canviar sistemes?
 • No trobeu una manera fàcil d’automatitzar integracions d’aplicacions legacy?
 • Busques una automatització ràpidament que augmenti el teu ROI?

A ToBeIT, des de l’especialització en la robotització de processos (RPA) aconseguim crear, escalar i assegurar processos automatitzats a tota l’empresa de forma pràctica i no invasiva.

Contactar

Què és la Robotització de Processos (RPA) i en què t'ajudarà?

Actualment a les organitzacions es dedica molt de temps en la realització de tasques supèrflues i/o repetitives en què es produeixen molts errors (movent fitxers o directoris, obrint mails i attachments, fent logins a aplicacions, emplenant formularis, manipulant o barrejant dades).

Tot i això, la robotització de processos replica i repeteix les accions que faria un usuari, però sense cansar-se (24hores), sense equivocar-se i de manera més ràpida.

Com a experts en Robotització de Processos (RPA)...

A ToBeIT t’ajudem a entendre què és RPA i com implementar-lo per treure-li el benefici més gran.

La Robotització de Processos (RPA) no és una tasca completament deslligada a les persones ja que requereixen regles específiques per realitzar les tasques desitjades. A ToBeIT, com a experts en programari RPA, t’ajudem en el procés de transformació digital de la teva empresa implementant eines RPA per automatitzar tasques i augmentar la productivitat del teu negoci.

 • Identifiquem les tasques manuals que són repetitives, basades en regles, que consumeixen temps en excés i/o en què és fàcil equivocar-se.
 • Dissenyem fluxos dautomatització.
 • Despleguem la plataforma necessària per llançar o programar els fluxos, auditant-ne la correcta execució.

A quins departaments beneficia les eines RPA?

La robotització de processos (RPA) permet automatitzar tasques repetitives alleujant la càrrega de treball als teus empleats perquè puguin centrar-se en aspectes més essencials. A més, el programari RPA pot beneficiar diferents departaments:

Robotització de Processos per a Recursos humans

Processos com l'emplenament de formularis, la tramitació de nòmiques, l'emplenament de dades o altres tasques administratives poden ser automatitzades per mitjà d'eines RPA. Això permet que el personal pugui centrar-se en altres tasques que requereixin una major presa de decisió, com ara la contractació o formació de personal.

Robotització de Processos per a comptabilitat o finances

En aquest cas, es poden automatitzar processos com el pagament o registre de factures, donar d'alta a nous proveïdors, emplenar dades per al tancament comptable. Automatitzar processos financers permet incrementar la productivitat permetent als empleats focalitzar el temps a tasques no automatitzables.

Robotització de Processos en atenció al client

Aquest departament requereix una gran velocitat de resposta i treballar amb grans volums dinformació. En aquest cas, les eines RPA ajuden a agilitzar les tasques gestionant les peticions dels usuaris, contestant o obrint correus electrònics o emplenant informació.Aquests són alguns exemples de com un programari RPA pot beneficiar els diferents departaments de la teva empresa. Com a experts en implementació d'eines RPA, us ajudem a automatitzar tasques segons les necessitats específiques de la vostra empresa.

Beneficis del software RPA

Com a especialistes en implementació de programari RPA, t’ajudem a automatitzar tasques supèrflues perquè puguis obtenir els beneficis que la robotització de processos pot aportar a la teva empresa:

 • Optimització de tasques i processos.
 • Reducció de costos.
 • Disminució derrors.
 • Augment de la productivitat.
 • Major velocitat de processament dinformació.
 • Escalabilitat per adaptar-se a cims d’activitat.
 • Estandardització dels processos gràcies a les regles implantades.
 • Millora lexperiència dels usuaris.

Què és un robot de RPA?

Es tracta d'un programari RPA o programari de robotització de processos que, gràcies a unes regles ia uns fluxos d'automatització, s'encarreguen de fer tasques de manera reiterada les 24 hores del dia. En executar els processos mitjançant unes regles, s'evita cometre errors alleujant així la càrrega de treball. Hi ha dos tipus de bots de Robotització de Processos (RPA):

Bot RPA atès

El bot treballa conjuntament amb la resta de treballadors per agilitzar i simplificar les tasques. Un exemple clar d’ús d’aquest tipus de bots són els Call Centers on, tot i ser necessària l’assistència humana, el bot pot fer-la més eficaç i aconseguir així una satisfacció més gran dels clients.

Bot RPA desatès

El Bot treballa de manera independent sense necessitat d’assistència humana. Solen emprar-se en qualsevol tasca back office que sigui susceptible d’automatització i que no requereixi assistència humana a la presa de decisions.A ToBeIT t'ajudem a implantar el programari RPA ia automatitzar processos amb èxit com a eix de la transformació digital de la teva empresa.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal