object(WP_Post)#10821 (26) { ["ID"]=> int(1492) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2020-03-11 12:47:44" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2020-03-11 12:47:44" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(42) "Monitorització d'Infraestructures / Cloud" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(61) "servicio-monitorizacion-infraestructuras-monitorizacion-cloud" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2023-03-17 12:17:40" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2023-03-17 12:17:40" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(30) "http://tobeit.es/?page_id=1492" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(142) "[:es]Monitorización Infraestructuras / Cloud[:en]Monitorització d'Infraestructures / Cloud[:ca]Monitorització d'Infraestructures / Cloud[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Monitorització d’Infraestructures / Cloud

Projectes i Serveis de monitorització d’actius IT

Com t’ajudarem?

Busques anticipar-te als possibles problemes de la teva infraestructura IT?
Necessites optimitzar la detecció i reacció immediata davant de la caiguda del teu servei?
Vols garantir el funcionament correcte dels sistemes, aplicacions, serveis i processos de negoci?
A ToBeIT, posem a la disposició dels nostres clients la nostra àmplia experiència en proveir solucions i serveis específics per als Departaments d’IT, enfocats a l’optimització dels serveis tecnològics que se subministren al negoci.

Contacte

En què t’ajudarem?

Oferim serveis de Consultoria, Instal·lació, Provisió, Manteniment i Operació de solucions de monitorització d’actius i xarxa amb i sense agent: Nagios Core, Check_MK, Nagios XI, OpManager de ManageEngine, OpsBridge de Micro Focus, Dynatrace,…

Monitorització d’Infraestructures

Les solucions de monitorització d’actius IT proporcionen a les organitzacions una àmplia visió de la seva infraestructura IT abans del que els problemes afectin als processos crítics de negoci.

Les solucions desplegades monitoritzen tota la nostra infraestructura IT per tal d’assegurar que els sistemes, aplicacions, serveis i processos de negoci estan funcionant correctament.

Servei de Monitorització del Cloud

Cada vegada són més les empreses que necessiten emmagatzematge al núvol per poder accedir a certa informació en temps real i des de qualsevol lloc. Els serveis de monitorització del Cloud o iCloud Monitoring permeten gestionar la informació emmagatzemada al núvol per identificar i prevenir errors a la infraestructura.

Monitorització de containers

Treballem amb solucions que permeten descobrir, analitzar i entendre cada canvi, cada desplegament i cada container per poder veure i resoldre qualsevol impacte negatiu.

Monitorització de MicroServeis

Monitoritzem i tracem cada petició feta mitjançant microserveis, sense necessitat de canviar codi.

Monitorització de Kubernetes

Descobrim tots els containers i serveis desplegats per Kubernetes, permetent així una visibilitat total de les aplicacions.

Tecnologia

Per què és necessària la monitorització dels sistemes?

Arran de la transformació digital de les empreses, cal implementar eines que ofereixin solucions preventives davant de possibles amenaces que provoquin la pèrdua de recursos o l’alteració del flux natural de treball.

Les eines de monitorització d’infraestructura ofereixen una visió global i en temps real de les dades oferint així un seguiment de l’estat de les infraestructures les 24 hores del dia. D’aquesta manera, és possible avançar-se a incidències evitant així que el procés productiu de les empreses es vegi afectat per interrupcions al sistema.

A través de la configuració d’alarmes específiques, el monitoratge de servidors permet detectar diferents tipus d’errors:

 • Fallades del disc dur, seguretat i problemes de memòria.
 • Pèrdua de la connexió de servidors o alteracions.
 • Sobrecàrrega de components i escalfament del maquinari.

A més, les eines de monitorització ajuden a determinar el focus del problema permetent així una resposta més ràpida i oferint solucions per a cada incidència. Tot això també permet oferir una millor experiència als usuaris disminuint el volum i la freqüència de les queixes rebudes i permeten alleujar la càrrega de treball dels departaments d’atenció al client.

Avantatges de les eines de monitorització d'infraestructures:

Monitorització d’infraestructures

La implementació d’eines i serveis de monitorització de sistemes cobra cada cop més importància a l’hora de poder gestionar la infraestructura IT de les empreses. Alguns dels beneficis que ofereixen aquests serveis de monitorització d’infraestructura són:

 • Prevenir i detectar indegències o amenaces al sistema.
 • Configurar alarmes i esdeveniments per detectar problemes de disc dur, memòria, etc.
 • Conéixer l’estat de disponibilitat en temps real.
 • Reducció de costos.
 • Realitzar inventaris dels sistemes informàtics.
 • Estalvi de temps en manteniment IT.
 • Treure el partit més gran als recursos HW.
 • Millorar la satisfacció del client.
 • Informes personalitzats de la infraestructura.

Monitorització del Cloud

Els serveis de monitorització del Cloud o Cloud Monitoring ofereixen els avantatges següents:

 • Facilitat d’accés a la informació des de diversos punts de manera simultània i des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.
 • Unificació de les dades rellevants des duna única plataforma.
 • Major seguretat atesa la baixa probabilitat de fallada.
 • Optimització del rendiment gràcies a la prevenció derrors.
 • Escalabilitat de recursos.


A ToBeIT, com experts en serveis de monitorització, servidors i xarxes, treballem amb diferents eines monitorització per oferir solucions a qualsevol tipus d'infraestructura.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal