Monitorització d’Infraestructures / Cloud

Projectes i Serveis de monitorització d’actius IT.

 • Vols anticipar-te als possibles problemes de la teva infraestructura IT?
 • Necessites garantir el correcte funcionament dels sistemes, aplicacions, serveis i processos de negoci?

ToBeIT posa a disposició dels nostres clients la nostra àmplia experiència en proveir solucions i serveis específics pels Departaments d’IT, enfocats a l’optimització dels serveis tecnològics que se subministren al negoci.

MÉS INFORMACIÓ

En què t’ajudarem?

Oferim serveis de Consultoria, Instal·lació, Provisió, Manteniment i Operació de solucions de monitorització d’actius i xarxa amb i sense agent: Nagios Core, Check_MK, Nagios XI, OpManager de ManageEngine, OpsBridge de Micro Focus, Dynatrace,...

Monitorització d’Infraestructures

Les solucions de monitorització d’actius IT proporcionen a les organitzacions una àmplia visió de la seva infraestructura IT abans del que els problemes afectin als processos crítics de negoci.

Les solucions desplegades monitoritzen tota la nostra infraestructura IT per tal d’assegurar que els sistemes, aplicacions, serveis i processos de negoci estan funcionant correctament.

Monitorització del Cloud

 • Monitorització de containers
  Treballem amb solucions que permeten descobrir, analitzar i entendre cada canvi, cada desplegament i cada container per poder veure i resoldre qualsevol impacte negatiu.
 • Monitorització de MicroServeis
  Monitoritzem i tracem cada petició feta mitjançant microserveis, sense necessitat de canviar codi.
 • Monitorització de Kubernetes
  Descobrim tots els containers i serveis desplegats per Kubernetes, permetent així una visibilitat total de les aplicacions.

Tecnologia

Demana informació sense compromís
A l'enviar la sol·licitud acceptes les condicions del avís legal