object(WP_Post)#10693 (24) { ["ID"]=> int(3601) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2022-10-31 10:06:08" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2022-10-31 10:06:08" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(36) "Observability Operation Center (OOC)" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(30) "observability-operation-center" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2023-02-27 11:19:26" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2023-02-27 11:19:26" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=3601" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw"}
Panel Cookies

Observability Operation Center (OOC)

La Plataforma d'Observabilitat que et permet conèixer l'experiència dels usuaris

Com t’ajudarem?

Context actual | S’està a cegues, no es coneix la realitat dels usuaris

Les organitzacions necessiten saber què els passa a les seves aplicacions i als seus usuaris quan les usen. I necessiten fer-ho de manera ràpida i àgil i amb una cosa que s’adapti als canvis.

La transformació digital converteix en necessitat crítica l’optimització de l’experiència de l’usuari (disponibilitat, velocitat, accessibilitat) quant a l’ús dels serveis digitals oferts, ja siguin usuaris interns o externs, clients, proveïdors o partners.

Les solucions de monitorització tradicionals (d’actius) no donen resposta satisfactòria a una anàlisi del servei vist des de la perspectiva de l’usuari (es produeixen degradacions de servei, errors intermitents, tot i estar tots els indicadors “en verd”).

Contactar

Cal canviar l'aproximació al problema

La visió extrema-extrem de les aplicacions s’ha convertit en una tasca molt més difícil, perquè la complexitat de la seva arquitectura i la seva heterogeneïtat s’han incrementat exponencialment, i perquè cada vegada més les aplicacions inclouen dependències amb altres sistemes o aplicacions que en molts dels són impossibles de controlar.

L’evolució del concepte de monitorització al d’observabilitat suposa no només predir les respostes (què passarà?) sinó també predir les preguntes (què ens ha de preocupar?)

Com puc conèixer la realitat dels usuaris?

Cal disposar d'una solució que permeti constatar i objectivar la percepció de l'ús de les aplicacions per part dels usuaris. Contrastar allò que perceben amb el que passa en realitat.

Amb les arquitectures actuals, les aplicacions habitualment no deixen de funcionar al 100%, sinó que es degraden en alguna de les seves accions, per a alguns dels usuaris i des d'alguns llocs; i ho fan intermitentment. Això fa que sigui molt més difícil reproduir una percepció i trobar què va causar aquesta.

Cal quelcom que permeti identificar l'origen d'aquesta percepció, que permeti comprovar si hi ha algun patró que es reprodueix cada vegada que existeix aquesta percepció i que faciliti preveure que tornarà a passar.

L'Observability Operations Center de ToBeIT

L’Observability Operations Center és el centre d’operacions d’observabilitat de ToBeIT des del qual es desenvolupen els dos nivells de servei a l’observabilitat d’aplicacions de clients:

Nivell de Servei Bàsic

Desplegament de la instància de la plataforma OOC per al client així com el manteniment de la mateixa. En aquest nivell de servei, el centre d’operacions d’observabilitat de ToBeIT serà proactiu en la detecció de canvis a l’aplicació que impliquin la modificació de l’observabilitat desplegada. El desplegament a la plataforma OOC de ToBeIT és àgil i flexible.

Nivell de Servei Advance

Addicionalment, en aquest nivell s’efectuarà un control intel·ligent on s’activaran Jobs de Machine Learning per automatitzar la detecció d’anomalies. Davant d’una detecció intel·ligent, l’equip del centre d’operacions d’observabilitat de ToBeIT ajudarà a l’anàlisi forense a identificar l’origen de la incidència, anomalia o problema. Aquest servei inclou capacitats proactives mitjançant l’anàlisi de tendències i la intel·ligència artificial.

 

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal