object(WP_Post)#10288 (26) { ["ID"]=> int(4090) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2023-01-18 11:21:29" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2023-01-18 11:21:29" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(21) "Consolidació de Logs" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(31) "solutions-for-log-consolidation" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2024-02-26 11:24:16" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2024-02-26 11:24:16" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=4090" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(78) "[:es]Consolidación de Logs[:en]Log Consolidation[:ca]Consolidació de Logs[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Solucions per a la Consolidació de Logs

Elastic com a eina de gestió centralitzada

Com t’ajudarem?

En organitzacions que compten amb un parc tecnològic de grans magnituds es fa necessari que els seus administradors es recolzin en eines de gestió centralitzades.

La realitat actual és que, en situacions crítiques, els logs produïts pels diferents actius IT que hi ha des de l’origen de la informació fins a l’usuari es dipositen a llocs diferents, es gestionen per persones diferents i de manera diferent.

Contactar

Una solució global

Existeix una carència clara: la d’una eina de gestió centralitzada de logs que permeti analitzar, en el millor dels casos, oportunitats de millora d’un servei; i en el pitjor dels casos, la causa arrel d’una incidència/degradació/anomalia d’extrem a extrem, tenint informació en el temps real de cada una de les capes que poden compondre la infraestructura complexa dels serveis (Firewall d’aplicació, elements de xarxa, servidors d’aplicació, aplicacions per se, base de dades, sistema operatiu, emmagatzematge, etc.., etc..).

És fonamental disposar d’una solució que no només emmagatzemi i centralitzi els logs que generen els diferents actius, sinó que en permeti una ràpida interpretació.

Interpretació de Logs mitjançant Elastic

ToBeIT treballa amb Elastic per proporcionar una solució a aquesta necessitat. Amb l'ús de Elastic es podrá posar a disposició de tota l'organització l'accés als logs (o altres tipus de dades) que cada usuari pugui necessitar (podeu segmentar visibilitats per cada tipus d'usuari i fins i tot ofuscant certa informació de logs concrets que no tothom hagi de poder ver).

Tota la informació en temps real

Mitjançant l’ús de Stream que proporciona Elastic, es podrà accedir en temps real a tota la informació que s’està ingerint relativa a la infraestructura/aplicació. A més, es podrà fer ús de tot el potencial que l’eina proporciona (Jobs de Machine Learning per a la detecció d’anomalies, integració amb AD/SAML, configuració d’alerta, SIEM, etc). I per últim, i no menys important, es podrà correlar la informació provinent dels logs amb les mètriques de la infraestructura i de les traces APM de l’aplicació per tal de tenir una visió completa sobre les infraestructures/aplicacions).

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal