object(WP_Post)#10598 (26) { ["ID"]=> int(4223) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2023-01-24 14:18:05" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2023-01-24 14:18:05" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(25) "Observabilitat per DevOps" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(32) "soluciones-observabilidad-devops" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2023-01-26 12:03:29" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2023-01-26 12:03:29" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=4223" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(93) "[:es]Observabilidad para DevOps[:en]Observability for DevOps[:ca]Observabilitat per DevOps[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Solucions d’Observabilitat per DevOps

Monitorització i observabilitat en entorns digitals

¿Com t'ajudarem?

DevOps combina desenvolupament i operacions en un marc unificat que trenca les sitges i fomenta la col·laboració durant tot el cicle de vida. En aquest entorn, els SRE poden implementar operacions que garanteixin la disponibilitat, latència, rendiment i resiliència dels sistemes de programari, i les pràctiques CI/CD poden proporcionar un desenvolupament, proves, lliurament i desplegament ben alineats i automatitzats.

La observabilitat es fonamenta en la capacitat de conèixer la salut d’una aplicació o sistema a partir de les dades que genera, que de manera acadèmica, són log’s (o registres), mètriques i traces. L’objectiu és comprendre que és el que està passant a tots els entorns i tecnologies (componentes hardware, software, infraestructura al núvol, contenidors, microserveis,…) per a poder actuar prèviament abans de que passi el que no ha de passar.

Mentre les organitzacions assumeixen arquitectures natives al núvol, també cerquen maneres d’implementar  AIOps, aprofitant la intel·ligència artificial com a manera d’automatitzar més processos en tot el cicle de vida de DevOps.

Contactar

L'observabilitat és fonamental per a DevOps

L’observabilitat, no és només el resultat de la implementació d’ eines avançades, sinó una propietat fundacional d’una aplicació i la seva infraestructura de suport. Els arquitectes i desenvolupadors que creen el programari, l’han de dissenyar per ser observat. Després, els equips de DevOps i SRE, poden aprofitar i interpretar les dades observades durant el cicle de vida de lliurament del programari per construir aplicacions millors, més segures i resistents.

Perquè la observabilitat és fonamental en l’adopció d’una política de DevOps.

DevOps és un canvi cultural i tàctic que tanca la bretxa entre els esforços de desenvolupament i les obligacions operatives combinant el treball en equip amb la tecnologia per racionalitzar el lliurament de programari, estandarditzar les proves i les portes de qualitat i automatitzar els processos i la resposta a incidents.

Només amb una gestió de l’observabilitat eficient per gestionar tota la cadena d'eines DevOps, els equips poden maximitzar l'eficiència, minimitzar les taxes d'error i complir les expectatives de lliurament contínua.

ToBeIT proporciona aquesta gestió de l’observabilitat per equips DevOps amb una plataforma àgil, versàtil, adaptable, segura i eficient.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal