object(WP_Post)#10779 (26) { ["ID"]=> int(5318) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2023-09-15 09:11:55" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2023-09-15 09:11:55" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(7) "Datadog" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(7) "datadog" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2023-09-20 08:28:57" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2023-09-20 08:28:57" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=5318" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(15) "[:es]Datadog[:]" ["post_title_langs"]=> array(1) { ["es"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Què és Datadog?

Potencia la Observabilitat a cloud amb Datadog

Datadog és una solució de monitorització basada en SaaS per a aplicacions cloud o allotjades al núvol que destaca per la seva facilitat i rapidesa de desplegament.

Els administradors d’IT i els equips de DevOps utilitzen Datadog per monitoritzar la infraestructura i per treure el màxim rendiment del negoci amb aquesta plataforma d’observabilitat.

Datadog permet monitoritzar la infraestructura al núvol, hosts de Windows i Linux, processos del sistema, funcions sense servidor i aplicacions basades en el núvol. Es pot utilitzar per visualitzar dades, explorar mètriques, gestionar registres i realitzar diverses tasques.

Demana informació

Acceptar les condicions de l'avís legal

A ToBeIT som Partners de Datadog a Espanya

Què oferim com a especialistes certificats a Datadog?

Som una consultora tecnològica especialitzada en la millora de l’operació, qualitat i seguretat de les Tecnologies de la Informació (TI), amb seus a Madrid, Bilbao i Barcelona, on brindem serveis a empreses de diverses mides. El nostre compromís és optimitzar l’eficiència operativa, garantir la qualitat dels sistemes i enfortir la seguretat a les operacions tecnològiques dels nostres clients.

Com a Partners de Datadog oferim una sèrie de beneficis crucials per a les empreses que busquen optimitzar la seva infraestructura i aplicacions en entorns al núvol.

Gràcies a Datadog pots monitoritzar i detectar problemes de manera proactiva, cosa que permet una resposta més ràpida i eficient als desafiaments operatius. A més, en comptar amb Partners certificats a Datadog podràs beneficiar-te de la visualització i l’anàlisi de dades de la plataforma, cosa que ajuda a prendre decisions basades en informació sòlida.

Datadog també brinda una plataforma centralitzada per monitoritzar una àmplia varietat de serveis i recursos, cosa que simplifica la gestió de sistemes complexos. Datadog contribueix a millorar la disponibilitat, el rendiment i la fiabilitat de les aplicacions i serveis, cosa que es tradueix en una millor experiència per als usuaris i un major èxit empresarial.

Contacta amb ToBeIT, Partners de Datadog i optimitza els resultats del teu negoci!

Principals funcionalitats de Datadog

  • Gestió d’alertes i notificacions: Datadog facilita la creació, edició i administració d’alertes i notificacions a tota la infraestructura IT, i manté informat l’equip sobre qualsevol anomalia o esdeveniment important.
  • Monitorització de Rendiment d’Aplicacions (APM): Amb la capacitat d’utilitzar el Monitorització de Rendiment d’Aplicacions (APM), Datadog permet reduir la latència i eliminar errors a les aplicacions, assegurant una experiència d’usuari òptima.
  • Proves de rendiment en entorns de producció: Datadog permet fer proves de rendiment en entorns de producció per avaluar el comportament i l’eficiència de les aplicacions en situacions reals.
  • Integració versàtil: Configurar múltiples integracions és senzill amb Datadog, cosa que permet recopilar mètriques, traces i registres de diverses fonts i enviar-los de manera eficient a la plataforma.
  • Detecció d’amenaces i configuracions incorrectes: Datadog ofereix la capacitat de detectar amenaces i configuracions incorrectes a les aplicacions i entorn d’infraestructura, fonamental per mantenir la seguretat i el funcionament òptim dels sistemes.
  • Compatibilitat amb diferents tecnologies: Datadog és compatible amb una àmplia gamma de tecnologies, incloent Amazon Web Services (AWS), Azure, Google Cloud, Kubernetes, Red Hat OpenShift i Pivotal Platform, cosa que brinda flexibilitat per monitoritzar els recursos en diferents entorns i serveis .

Han confiat en nosaltres

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal