object(WP_Post)#10710 (26) { ["ID"]=> int(4101) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2023-01-24 14:18:03" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2023-01-24 14:18:03" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(24) "Observabilitat per a SAP" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(29) "soluciones-observabilidad-sap" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2024-02-26 11:23:05" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2024-02-26 11:23:05" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=4101" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(86) "[:es]Observabilidad para SAP[:en]Observability for SAP[:ca]Observabilitat per a SAP[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

SAP Observability i Eines de Monitoratge per a SAP

Integració de SAP mitjançant Elastic

¿Com t'ajudarem?

Històricament, SAP sempre ha estat independent en totes les organitzacions. Tant a nivell d’administració com a nivell de monitorització/observabilitat, SAP sol ser gestionat de forma separada encara que el funcionament de SAP mai és independent de la resta de tecnologies implicades (WAFs, Balancejadors, ADs, etc). La integració de SAP Observability i l’ús d’eines de monitoratge per a SAP són essencials per superar aquests desafiaments, garantint una visió completa i unificada del rendiment i la salut del sistema SAP en el context més ampli de la infraestructura de TI de l’empresa.

Contactar

La implementació de SAP Observability permet a les organitzacions monitorar i analitzar el rendiment dels seus sistemes SAP en temps real, identificant problemes potencials abans que afectin les operacions empresarials. Aquesta observabilitat estesa facilita la detecció de colls d’ampolla, problemes de rendiment i altres desafiaments que podrien passar desapercebuts en un entorn de monitoratge tradicional.

D’altra banda, les eines de monitoratge per a SAP proporcionen funcionalitats específiques dissenyades per capturar, analitzar i reportar mètriques i logs crítics dels sistemes SAP. Aquestes eines són crucials per mantenir la disponibilitat, el rendiment i la seguretat dels sistemes SAP, integrant-se sense problemes amb altres solucions de monitoratge i gestió de la infraestructura per proporcionar una visió holística de la salut de TI.

L’adopció d’estratègies de SAP Observability i l’ús d’eines de monitoratge per a SAP no només milloren la gestió dels sistemes SAP sinó que també promouen una major col·laboració entre els equips de TI. En trencar les sitges d’informació i permetre una visibilitat compartida de les dades de rendiment i seguretat, les organitzacions poden optimitzar els seus processos de presa de decisions, millorar l’eficiència operativa i garantir la continuïtat del negoci.

A més, l’evolució cap a un enfocament més integrat i observable dels sistemes SAP suporta la transformació digital de l’empresa. En proporcionar dades accionables i perspectives en temps real, les organitzacions poden adaptar-se més ràpidament als canvis del mercat, innovar en els seus processos i serveis i oferir experiències d’usuari superiors.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal