object(WP_Post)#10860 (26) { ["ID"]=> int(1485) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2020-03-11 12:02:48" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2020-03-11 12:02:48" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(69) "Anàlisi del rendiment de les Aplicacions - Application Observability" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(41) "analisis-del-rendimiento-las-aplicaciones" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2023-01-25 15:18:45" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2023-01-25 15:18:45" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(30) "http://tobeit.es/?page_id=1485" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(225) "[:es]Análisis del rendimiento de las aplicaciones - Observabilidad de Aplicaciones[:en]Application performance analysis - Application Observability[:ca]Anàlisi del rendiment de les Aplicacions - Application Observability[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Anàlisi del rendiment de les Aplicacions

Mesurar la percepció reals dels usuaris és possible

Com t'ajudarem?

 • Vols fer simulacions d’usuaris de manera continuada a la teva web?
 • Vols monitoritzar la navegació real dels usuaris?
 • Vols identificar degradacions intermitents?
 • Vols posar a prova el rendiment de les teves aplicacions?

ToBeIT proporciona un servei que aborda la Gestió de l’Experiència de l’Usuari i del Rendiment de les Aplicacions des de diferents perspectives.

Contacte

En què t’ajudarem?

Les solucions de monitorització tradicionals (monitorització d’actius) no donen resposta satisfactòria a una anàlisi del servei vist des de la perspectiva de l’usuari (es pot produir una degradació en el servei tenint tots els indicadors “en verd”). Per això, és necessari canviar l’aproximació al problema disposant d’una solució que permeti constatar i objectivar la percepció de l’ús de les aplicacions per part dels usuaris.

Sondes Sintètiques

Simulació d’usuaris en un període de manera continuada.

 • Aplicacions: Web (Chrome, Firefox, Edge…) / Mobile (Android/iOS) / Client-Servidor.
 • Ubicacions: Europa, Amèrica, Custom…

Tecnologia

APM / RUM

Seguiment del que li passa a tots els usuaris reals en un període de temps.

 • RUM: Real User Monitoring.
 • APM: Application Performance Management

Tecnologia

Quality Management Software

Suport DevOps.

 • Proves de Stress: proves de rendiment i càrrega d’aplicacions per a determinar quants usuaris concurrents suporta una aplicació abans de degradar-se.
 • Automatització de Proves Funcionals (UFT): automatització de proves funcionals i de regressió per aplicacions i entorns software.
 • Mobile Lab: proves de rendiment i funcionals en APP’s.

Tecnologia

Auditoria Forense

Identificació de degradacions de caràcter intermitent.

 • Constatació de si hi ha o no una degradació.
 • Objectivació del grau d’intermitència i del temps de degradació.
 • Identificació i diagnòstic de quins actius provoquen la degradació (“anàlisi diferencial”).
 • Suport en la resolució de la incidència.

RUM Elastic, el teu aliat en l'anàlisi del rendiment de les aplicacions

L’ús d’una eina de monitorització del rendiment d’aplicacions com APM/RUM (com la d’Elastic) s’ha convertit en imprescindible per millorar l’adaptabilitat de qualsevol empresa a favor dels clients finals. A continuació, exposem el funcionament i els avantatges d’apostar per eines d’analítica del rendiment d’aplicacions, analitzant els beneficis que Elasticsearch aporta als nostres clients.

Què és el RUM i què ofereix Elastic?

Les sigles RUM fan referència a Real User Monitoring (monitorització de l’usuari real), englobant també les eines que, de manera eficaç, permeten la monitorització i l’anàlisi del rendiment d’aplicacions. Quan es proveeix una nova aplicació, es fa per oferir un servei específic als clients. L’anàlisi del rendiment de les aplicacions és imprescindible per fer-hi les modificacions necessàries i convertir-les en opcions molt més fiables i eficaces. És just aquí on neix la necessitat de disposar de ferramentes de monitorització del rendiment d’aplicacions tipus APM/RUM.

La monitorització del rendiment d’aplicacions o monitoratge dels usuaris reals mitjançant Elastic captura les interaccions de l’usuari amb el navegador i proporciona una vista detallada de l’experiència real que els usuaris estan tenint en utilitzar l’aplicació (centrant sempre el focus en la perspectiva del rendiment i disponibilitat de laplicació). Per realitzar aquesta monitorització dels usuaris reals utilitzant l’aplicació, RUM d’Elastic necessita la configuració d’un agent JavaScript (compatible amb qualsevol aplicació web que admeti JS). Alguns dels beneficis immediats que obtindràs amb l’ús de RUM d’Elastic són:

 • Troba ràpidament colls d’ampolla que puguin afectar l’experiència dels usuaris
 • Coneix els navegadors i sistemes operatius més utilitzats pels teus usuaris per centrar els teus esforços d’optimització i evolutius de l’aplicació.
 • Analitzeu el rendiment regional de la vostra aplicació. Coneix les diferències de rendiment segons la ubicació geogràfica dels usuaris.
 • Estableix uns SLA i en mesura el compliment.

Beneficis de l'ús d'APM (amb extensió RUM) d'Elastic?

Mitjançant l’ús de solucions de monitorització del rendiment de les aplicacions com APM i l’extensió RUM d’Elastic, els nostres clients poden vincular el rendiment de backend i frontend juntament amb una vista de rastreig distribuït holístic.

Els nostres serveis de monitorització del rendiment d’aplicacions

Les sigles RUM fan referència a Real User Monitoring (monitorització de l’usuari real), englobant també les eines que, de manera eficaç, permeten la monitorització i l’anàlisi del rendiment d’aplicacions. Quan es proveeix una nova aplicació, es fa per oferir un servei específic als clients. L’anàlisi del rendiment de les aplicacions és imprescindible per fer-hi les modificacions necessàries i convertir-les en opcions molt més fiables i eficaces. És just aquí on neix la necessitat de disposar de ferramentes de monitorització del rendiment d’aplicacions tipus APM/RUM.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal