object(WP_Post)#10265 (26) { ["ID"]=> int(5776) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2024-02-21 11:19:21" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2024-02-21 11:19:21" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(38) "Elastic Security: Protecció Unificada" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(23) "que-es-elastic-security" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2024-02-21 15:23:20" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2024-02-21 15:23:20" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=5776" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(134) "[:es]Elastic Security, la protección unificada[:en]Elastic Security: Unified Protection[:ca]Elastic Security: Protecció Unificada[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Elastic Security: Protecció Unificada

¿Com t'ajudarem?

En els darrers anys, s’ha fet notable l’augment del nombre de ciberatacs a empreses i corporacions. Independentment de la mida o sector d’aquestes empreses, aquests atacs suposen una gran amenaça pels seus actius ja que poden provocar el robatori de dades o informació confidencial. Per tant, comptar amb sistemes de protecció s’ha convertit en un aspecte fonamental.

Contactar

Què és Elastic Security?

L’emmagatzematge de dades al núvol, la necessitat de connectar-se de forma remota com a conseqüència del teletreball o la mobilitat de les empreses, han portat com a conseqüència una major vulnerabilitat dels sistemes davant possibles atacs. Això, sumat a l’augment i naixement de noves amenaces (robatori de dades, suplantació d’identitat, phishing, etc.), impulsa la necessitat d’implementar solucions de seguretat que garanteixin una protecció òptima dels recursos i facilitin una correcta digitalització.

No obstant això, és necessari obtenir una visió unificada de tot el sistema per poder controlar i detectar de forma senzilla i eficaç qualsevol possible amenaça. Elastic Security és la solució de seguretat que ofereix Elastic per prevenir, detectar i respondre a possibles amenaces obtenint una visió unificada de tota l’estructura.

  • Prevenció contra malware, ransomware i phishing.
  • Detecció i priorització d’amenaces a escala gràcies a les regles de detecció.
  • Resposta a les amenaces amb fluxos de treball eficients, gestió de casos integrada i un univers d’integracions.

Elastic Security és una eina de seguretat basada en Elasticsearch que permet la cerca d’amenaces mitjançant la integració de dos components: Endpoint Security i SIEM.

Què és Elastic SIEM?

Elastic SIEM és una aplicació que ofereix visibilitat, cerca d'amenaces, detecció automatitzada i fluxos de treball per a centres d'operacions de seguretat (SOC). Igual que Elasticsearch, Elastic SIEM ofereix gran velocitat i escalabilitat per impulsar les operacions de seguretat i la cerca d'amenaces oferint:

  • Visió general de l'estat del centre d'operacions de seguretat (SOC).

  • Dashboards per a la identificació d'amenaces.

  • Motor de detecció per poder realitzar deteccions de forma automàtica.

Què és Elastic Endpoint Security?

Elastic Endpoint Security és un agent que s’encarrega de detenir amenaces de malware i ransomware, possibilitant una visualització de tot l’entorn per a una detecció avançada davant possibles amenaces. Endpoint Security és l’únic producte de protecció que combina completament la prevenció, la detecció i la resposta en un únic agent autònom.

 

A ToBeIT, com a experts en solucions Elasticsearch, t’ajudem a implementar eines de Elastic Security per garantir una protecció correcta de tots els sistemes de la teva empresa.

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal