object(WP_Post)#10764 (26) { ["ID"]=> int(1487) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2020-03-11 12:27:01" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2020-03-11 12:27:01" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(12) "Seguretat IT" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(12) "seguridad-it" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2022-11-04 10:46:13" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2022-11-04 10:46:13" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(30) "http://tobeit.es/?page_id=1487" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(53) "[:es]Seguridad IT[:en]IT security[:ca]Seguretat IT[:]" ["post_title_langs"]=> array(3) { ["es"]=> bool(true) ["en"]=> bool(true) ["ca"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Seguretat IT

Els àmbits d'actuació dels nostres serveis de consultoria de seguretat són:

Com t’ajudarem?

  • Confidencialitat: hacking Ètic, Test d’Intrusió, Control d’Accessos, Auditories de Seguretat, anàlisi de codi segur
  • Disponibilitat: pla de contingència, BIAs, PCNs
  • Legalitat: adequacions a la LOPD, assessorament LSSI
  • Normatiu: gap anàlisi respecte a la ISO 27001, SGSI Com a partners de HPE i Sophos podem subministrar, implantar, mantenir i donar suport a implantacions dels seus respectius productes.

Tenim una visió pràctica de la gestió de la seguretat de la informació. Ens basem en serveis acotats en temps i pressupost que ofereixin “quick-wins” als nostres clients perquè els permetin racionalitzar les inversions i accelerar la implantació de mesures correctores necessàries.

Contactar

Pen Testing - Hacking Ètic

Les auditories de seguretat han de contribuir a millorar la solidesa dels sistemes i aplicacions davant de possibles atacs i mals usos intencionats.

Dins la nostra àrea de seguretat de ToBeIT realitzem auditories tècniques de seguretat en les diverses modalitats. Organitzem les auditories en fases, mitjançant les quals, i entre altres activitats, avaluem la possibilitat de penetració als sistemes analitzant les vulnerabilitats en el seu conjunt; comprovem la seguretat de la xarxa i dels dispositius; analitzem la resistència davant d’un atac maliciós de les aplicacions, dels seus possibles usos indeguts intencionats i de la robustesa de contrasenyes; revisem les vulnerabilitats del codi; etc.

Icono de Validado por la comunidad

Quins tipus d'auditories tècniques realitzem?

  • Auditoria Tècnica de Seguretat Perimetral
  • Auditoria Tècnica de Seguretat Interna
  • Auditoria Tècnica de Seguretat dels dispositius Wifi
  • Auditoria Tècnica de Seguretat d’Accessos
  • Auditoria Tècnica de Seguretat de les Aplicacions Web

Al final de l’anàlisi tècnica de seguretat, entreguem dos informes: un amb la visió tècnica (descrivint el procés seguit) i un altre, l’informe d’auditoria incloent-hi les vulnerabilitats trobades (classificades per nivells de risc), les possibles mesures correctores i una proposta de pla dacció.

Addicionalment, sempre proposem un workshop de presentació de resultats per als assistents que el client requereixi (CIO, CISO, CTO, CEO, DG).

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal