object(WP_Post)#10780 (26) { ["ID"]=> int(2688) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2022-01-21 13:03:01" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2022-01-21 13:03:01" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(16) "Software Checkmk" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(17) "software-check-mk" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2023-04-24 07:32:13" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2023-04-24 07:32:13" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(31) "https://tobeit.es/?page_id=2688" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "page" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" ["post_title_ml"]=> string(24) "[:es]Software Checkmk[:]" ["post_title_langs"]=> array(1) { ["es"]=> bool(true) }}
Panel Cookies

Encara no coneixes el programari Checkmk?

Com a experts en monitorització, us oferim les millors solucions

A ToBeIT som experts en solucions de monitorització basades en programari Checkmk

 • Obtingueu una visió completa de la vostra infraestructura IT de forma ràpida i efectiva.
 • Anticipa’t a fallades o amenaces en el sistema.
 • Estalvia temps en manteniment IT.
 • Treu-los el partit més gran als recursos HW.
 • Millora la satisfacció del client.

Demana informació

Acceptar les condicions de l'avís legal

Què és el programari Checkmk?

El programari Checkmk ofereix una solució integral a la necessitat de monitorització IT de manera robusta, potent i fàcilment escalable. El programari Checkmk atorga una visió àmplia i en temps real de tota la infraestructura, incloent sistemes, aplicacions, serveis i processos de negoci per tal de garantir-ne el manteniment. Inicialment, el programari Checkmk estava basat en Nagios, però amb funcionalitats agregades que el converteixen en una eina més completa.

El programari Checkmk està pensat per a grans empreses, tant del sector públic com privat, ja que atorga la possibilitat de monitoritzar tota la infraestructura IT de forma centralitzada en una única eina i anticipar-se així a possibles fallades o degradacions en els sistemes.

Dashboard Expertos en Software Checkmk

Funcionalitats del programari Checkmk

El programari Checkmk permet monitoritzar entorns IT complexos de forma senzilla i escalable gràcies als seus més de 1.900 plugins oficials llestos per utilitzar permetent:

 • Combinar mètriques i dades de registre per a una identificar problemes de forma ràpida.
 • Visualitzar la informació a dashboards o mitjançant Grafana.
 • Obtenir informació detallada sobre la teva infraestructura.
 • Rebre notificacions de forma personalitzada.
 • Monitorització escalable amb una arquitectura distribuïda.
 • Agilitzar la identificació de problemes i anàlisi de causa arrel.

La interfície del programari Checkmk és molt intuïtiva i de ràpid aprenentatge permetent la personalització de panells. Les principals funcionalitats del programari Checkmk són:

 • MK Live Status. Permet conèixer l’estat dels sistemes en temps real a través d’un sòcol sense gairebé consumir recursos.
 • Multilloc. És la versió GUI (Graphical User Interface) de Checkmk que ofereix a l’usuari panells i vistes personalitzables amb diferents filtres. A més, permet monitoritzar diferents instal·lacions de forma centralitzada a través del programari Checkmk.
 • Event Console. Permet gestionar els esdeveniments rebuts d’altres aplicacions, així com processar-los, classificar-los i executar-los mitjançant diverses regles.
 • A través del Web Administrator tool és possible aplicar petites configuracions de manera senzilla sense ser expert en l’eina.
 • Sistema d´alerta. El programari Checkmk permet programar la notificació d’alertes a través de diversos canals com ara email, SMS o fins i tot telegram. A més, és possible aplicar diferents configuracions per a cada usuari podent activar les alertes per correu electrònic en horari de treball i mitjançant SMS per a incidències fora d’horari.


A més, el programari Checkmk permet programar l'enviament d'informes personalitzats per poder obtenir mètriques rellevants sobre la vostra infraestructura.

Què oferim com a experts en programari Checkmk?

A ToBeIT som especialistes en solucions de monitorització basades en programari Checkmk. Fa anys que implantem, mantenim i actualitzem sistemes de monitorització basats en el programari Checkmk per ajudar les empreses a anticipar qualsevol fallada o degradació en els seus sistemes.

 • Projectes d’implementació de programari Checkmk de manera adaptada a les necessitats de cada infraestructura.
 • Optimització de desplegaments de monitorització obsolets.
 • Manteniment, suport i administració de solucions de monitoratge basats en programari Checkmk.

Per què implementar el programari Checkmk?

La monitorització d’actius és una part essencial en tota estratègia de digitalització empresarial ja que permet anticipar possibles amenaces a la infraestructura que puguin afectar negativament la productivitat de la companyia. A més, permeten identificar de forma més ràpida el focus de la incidència, cosa que agilitza les tasques de resolució, disminuint els períodes d’inactivitat del sistema.

Les solucions de monitorització que ofereix el programari Checkmk permeten configurar alertes que envien notificacions personalitzades a l’equip tècnic encarregat de resoldre’l. A més, el programari Checkmk ajuda a oferir una millor experiència als usuaris garantint la disponibilitat dels sistemes. Així mateix, són claus per disminuir la càrrega de treball dels equips tècnics estalviant així en manteniment IT.

A ToBeIT t’ajudem a desplegar les eines de monitorització IT basades en el programari Checkmk per anticipar-te a qualsevol incidència i garantir l’èxit de la teva estratègia.

Dashboard Software Checkmk

Han confiat en nosaltres

Contacte

Contacta amb els nostres especialistes per valorar el teu projecte.
Demana informació o, si ho prefereixes, truca'ns al 937 377 773 / 910 604 006.

Acceptar les condicions de l'avís legal